sâmbătă, 15 martie 2014

Locurile unde s-a filmat Zack si Cody ce viata minunata

Hotelul Tipton
Hotelul Tipton este locul unde Zack, Cody, Carey şi London traiesc cu majoritatea personajelor. Hotelul este localizat în Boston, Massachusetts. Cladirea aratata din exterior este, defapt Hotelul Vancouver, din Canada.
S.S. diftong
În episodul "Lasă-ne pe noi să te distrăm"', Zack,Cody şi Carey petrec vacanţa la bordul S.S. Tipton. Acesta este de asemenea locul unde se filmează "The Suite Life on Deck" sezonul cu Zack şi Cody adolescenti.
liceul teoretic T. L.
Este şcoala generală a celor doi gemeni. Mascota şcolii este un bursuc
În scena din curtea scolii sunt câţiva elevi care trec pe lângă clădirea "The Mall" care este localizată în Lincoln Park High School, Chicago,
Şcoala Catolică Our Lady of Perpetual Sorrow
Maddie şi Marry Margaret (Monique Coleman) frecventează această şcoală în sezonul 1.
Corrie (Vanessa Hudgens) şi Leslie (Kaycee Stroh) în sezonul 2 iau şi ele parte la această şcoală împreună cu London. În sezonul 3 London, Maddie si Leslie renunţă la această şcoală. Scenele au fost filmate în Universitatea din Toronto,Canada
Magazinul galeta imisoara
Zack şi Cody muncesc la Paul Revere pentru managerul magazinului Wayne Wormse. Sloganul marketului este "Economiile vin!". Vis-a-vis de acest market este magazinul "The Betsy Ross Opreşte şi Cumpără", care este rivalul lor.
Tabăra Raiul pe Pământ
Aici lucrează Maddie pe timpul verii. Singurul lucru care apare din acest campus este camera unde stă Maddie.
Liceul Cheevers
Locul unde maddie, Cody, London, şi Nia învaţă împreună cu elevii Barbara, Bob şi Mark. Aici s-au filmat episoadele: "Sincronizarea buzelor in ploaie" , "Prima zi de liceu" , "Orchestra" şi "Benchwarmers".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu