sâmbătă, 15 martie 2014

Mako Mermaids

Mako Mermaids este un viitor serial australian pentru copii, adolescenți, și este spin-off al serialului H2O:Just Add Water. Serialul a fost anuntat în iulie 2011 și este produs de Jonathan M. Shiff în asociație cu Nickelodeon.


Sinopsis

 
Aceasta este o nouă serie care le aduce în prim-plan pe Sirena, Nixie și Lyla, apărătoarele Insulei Mako. La doar 15 ani, un băiat pe nume Zac face o excursie pe Insula Mako, unde cade accidental în piscina lunii. A doua zi descoperă că are puteri și că poate controla apa. Cele trei sirene se simt amenințate de acest tânăr și fac tot ce le stă în putință ca să-l înlăture. Filmările au început în mai 2012 și se așteaptă să se încheie în octombrie 2012. Producția va începe probabil în 2013 în Australia, Regatul Unit și SUA.

 

Productie

 Serialul a fost numit prima dată Mako: Island of Secrets, dar a fost intitulat Mako Mermaids, mai tarziu s-a intitulat Secret of Mako Island, iar apoi s-a reintitulat Mako Mermaids. Filmările erau programate să înceapă în aprilie 2012,dar au început în luna mai.Actorii din serial au fost anuntați pe 8 mai: Lucy Fry este Lyla,Ivy Latimer este Nixie, Amy Ruffle este Sirena,și Chai Romruen este Zac, numele serialului este: Mako Mermaids.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu