vineri, 14 martie 2014

Sonny si Steluta ei norocoasa

Sonny şi steluţa ei norocoasă ( Sonny With a Chance ) este un serial de comedie marca Disney Channel creat de Steve Marmel care prezintă experienţa unei tinere, Sonny Munroe, care devine o actriţă a unei emisiuni de comedie numită La întâmplare!. Serialul a debutat pe 8 februarie 2009 în SUA, iar în România pe 5 decembrie 2009. A fost anunţat în iunie 2009 că serialul va avea şi un al doilea sezon, la care s-au început filmările în noiembrie 2009. Acesta este primul serial Disney Channel care a fost filmat în High Definition de la început; ca majoritatea serialelor Disney Channel, serialul este filmat pe caseta.


Serialul o are în centru pe Sonny Munroe (Demi Lovato), care se mută cu mama ei dintr-un mic oraş, Middleton, Wisconsin în Hollywood, California după aceea joacă într-o comedie pe nume "La întâmplare!" (So Random). Serialul surprinde prima experienţă a lui Sonny cu faima şi Hollywood-ul.



Numele original al personajului principal era Molly Munroe, şi denumirea originală ar fi fost "Bun venit în Mollywood" (Welcome to Mollywood). Apoi l-au schimbat în Hollie şi serialul s-ar fi numit "Bun venit în Holliewood" (Welcome to Holliewood). Personajul principal a fost apoi numit Sonny Munroe, şi titlul serialului schimbat în "Sonny şi steluţa ei norocoasă" (Sonny with a Chance)
"Sonny şi steluţa ei norocoasă" are o poveste într-o poveste "La întâmplare!" (So Random). Producătorul executiv al "Sonny şi steluţa ei norocoasă" Brian Robbins a scris înainte şi a produs comedia cu copii "All That" pentru Nickelodeon.


*Demi Lovato ca Allison "Sonny" Munroe - o adolescentă prietenoasă din Wisconsin care a primit un rol în "La întâmplare!". Ea este adesea foarte amuzantă în schiţele ei, fiind foarte entuziasmată în a da ce este mai bun din ea. "Mackenzie Falls" şi "La Întâmplare "au devenit mai unite când a apărut Sonny deoarece relaţia dintre Sonny şi Chad este câteodată mai mult decât o prietenie.
Tiffany Thornton ca Tawni Hart - un membru principal al emisiunii La întâmplare. La început ea este geloasă pe Sonny, dar ele pot deveni cele mai bune prietene. Tawni este o divă, iubeşte oglinzile şi orice legat de persoana ei.
Sterling Knight ca Chad Dylan Cooper (Chad Dylan Goldfarb-odata menţionat în episodul Ghici cine va fi invitat special )- un adolescent atrăgător care joacă în serialul Mackenzie Falls, rivalul celor de la La întâmplare. El este foarte egoist şi auto-centrat, deşi are şi o parte mai prietenoasă şi drăguţă, mai ales când se află în apropierea lui Sonny.
Brandon Mychal Smith ca Nico Harris - un membru al emisiunii "La întâmplare!" . Nico este implicat întodeauna în planuri ciudate cu Grady.
Doug Brochu ca Grady Mitchell - un membru al emisiunii "La întâmplare!". Este prietenul cel mai bun al lui Nico.
Allisyn Ashley Arm ca Zora Lancaster - cea mai tânără actriţă în "La întâmplare!" la numai 11 ani. Este foarte inteligentă, nebunatică şi ingenioasă. Câteodată îşi arata de asemenea mintea ei mai degrabă sadică.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu